Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce,...
Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce,...
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného džemu. Možná ne pár, ale raději více než méně. Džem je totiž návykové zboží, a to zvlášt ten poctivý domácí. Pokud máte hodně sladké ovoce, přidejte k němu želírovací cukr 4:1, který je zárukou toho, že váš džem bude mít správnou konzistenci. Žádný cukr navíc již není nutné přidávat. Želírovací směs obsahuje vše potřebné.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
na kilogram ovoce pouze 250 g cukru; nasypat do studeného rozmačkaného ovoce a krátce povařit - to je celé "kouzlo"; používám každý rok (nebývá běžně v prodeji v kamenných obchodech; samozřejmě oproti loňsku zdražen)