Palmový cukr BIO se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je vhodný pro diabetiky a pro osoby s redukční dietou. Je bez barviv a konzervantů.Palmový cukr je ideální do studené i teplé kuchyně, na slazení nápojů a pečení. Má oproti běžnému rafinovanému cukru bohatou chuť díky vyššímu obsahu minerálů, například draslíku, hořčíku, vápníku, železa a dalších stopových prvků. Složení: 100 % palmový cukr Bio (z palmy cukrové Arenga Pinnata)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.