Kokosový sirup je přírodním sladidlem získávaným z nektaru palmového okvětí kokosu. Po šetrném zahřátí a odpaření vody vzniká sirup s krásnou zlatavou barvou, hustou konzistencí a bohatou chuťí karamelu s jemnými podtóny kokosu.
Jeho všestrannost se projevuje při rozpouštění ve studených i teplých nápojích a při přípravě různých pokrmů. Využijete ho při pečení zákusků, marinád, dresinků na maso, zálivek do salátů, slazení ranních cereálií nebo jako pojivo při výrobě domácích cereálních tyčinek.
S nízkým glykemickým indexem 35 je oblíbeným sladidlem mezi diabetiky a vegany, kteří hledají zdravou alternativu k medu.
Složení 100 % zahuštěný nektar z květů kokosové palmy*. *Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Administrativní zařazení: sladidla.
Výživové údaje na 100 g
Energie 1080 kJ / 258 kcal
Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 64 g z toho cukry 46 g
Vláknina 3,84 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,1 g
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chraňte před teplem.
Země původu
Indonésie (mimo EU)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.